Tuesday, 19 June 2012

saya happy ade awak :)

Awak yang saya cintai.....sejak awak ada dalam hidup saya,saya rasa happy sangat2....
Awak tempat saya luahkan perasaan saya......awak lah tempat saya mengadu masalah saya...
Awak,sejak kita mula-mula kenal....saya terfikir betul ke awak ni suka kan saya.....sebab saya ni tak hensem...badan pun cukup2 jew....
First time awak antar gmbar awak.....hati saya mula jatuh cinta kat awak....sejak dari itu saya tekad di hati saya yang saya nak jaga awak baik2.....hanya awak insan ynga istimewa dalam hati saya....
tiada siapa pun dapat ganti awak dalam hidup saya......

Awak telah buat saya jadi lebih baik dari dulu....awak buat saya lebih bertanggungjawab.....
mungkin Allah mmg telah jodohkan kita..... 



saya xkn pnh malu memiliki awak.......jika kwn2 saya tnye....saya akn jwb....saya mmg ada awak.....


SAYA CINTAKAN AWAK SEORANG!!!